Last ned appen "Min Renovasjon"

For dere som enda ikke har gjort det, last ned appen "Min Renovasjon".

Denne appen gir deg mulighet til å søke opp din adresse og få vite når vi kommer for å tømme avfall.
 
Du kan sette opp mobilen din for å få varsling dagen før, eventuelt samme dag som avfallet blir hentet. Du har også mulighet for å sende melding til direkte til oss i Senja Avfall via appen.
 
Når du laster ned app'en første gang, må du velge din kommune. Søk så opp din adresse. Der vil du få mulighet til å sette opp varsel for tømmedager for avfall.
 
App'en heter «Min Renovasjon» og kan lastes ned fra AppStore hvis du har iPhone og iPad, eller Google Play dersom du har Android-operativsystem. App'en er gratis både å laste ned og bruke.
 
På Iphone må du gå inn på telefonens Innstillinger, finne appen Min Renovasjon, klikke på "Varslinger" og merke av for "Tillat varslinger". Velg videre om du skal varsles med lyder, merker, vises på låst skjerm, varslingssenter og som bannere. Du kan også velge om visningen skal være vedvarende.
 
På nyere oppdateringer fra Samsung inkluderer dette noe som heter “Appoptimering" som gjør at den blokkerer alarmer for apper. Dersom du har problemer med at du ikke får varsel på Samsung telefoner, kan du gjøre følgende:
 
Velg app: "Smart Manager"
Velg Kategori: “Batteri”
Under Appoptimering, velg “INFO”
Deaktiver funksjonen appoptimalisering for "Min Renovasjon"